DESIGNEMNER

Danskproducerede designemner af høj kvalitet

Leder du efter en fleksibel og kvalitetsorienteret leverandør til at producere designemner? Så kan vi hos Gravlund Industrigummi hjælpe dig! Vi producerer emner i teknisk gummi til et bredt udsnit af danske designvirksomheder. Prototyper tilbydes i forskellige gummityper, så det færdige produkt får den helt rigtige finish, som var tiltænkt i designfasen. Vi producerer ofte i farvet gummi i henhold til en RAL-kode, og emnerne kan produceres i forskellige farvevarianter. Dette gør os til en meget fleksibel samarbejdspartner.

 

Ydermere tilbyder vi at varetage den totale leverance inkl. indkøb af eventuelle metaldele og emballage, så produkterne leveres klar til distribution i butikkerne.

Kort vej fra idé til produktion

Vi samarbejder med vores kunder omkring udviklingsprocessen, hvor vi altid leverer prototyper før den egentlige produktion igangsættes. Vores egne produktionsfaciliteter nær København muliggør hurtig tilpasning samt afprøvning af forskellige varianter, som sikrer at slutproduktet lever op til den høje kvalitet og den unikke funktionalitet, som kendetegner danske designproduktioner.

Skal vi producere for dig?

Hvis du har spørgsmål, ønsker at høre mere om mulighederne hos os, eller vil aflægge en bestilling, er du velkommen til at ringe på telefon 44 66 98 30 eller skrive en mail på info@gravlund.dk. Vi kan både varetage mindre som større ordrestørrelser.