FØDEVAREGODKENDTE GUMMIEMENER

Gummiemner godkendt til fødevarer

Har du brug for gummiemner, der er godkendt til kontakt med fødevarer? Hos Gravlund Industrigummi har vi lang erfaring med produktion af gummiemner til forskellige brancher og industrier. Særligt har virksomheder, der beskæftiger sig med fødevarer brug for at tage hensyn til materialevalg. Vi har stor ekspertise i at anbefale den rigtige gummikompound baseret på et godt netværk af gummiblanderier, som udelukkende kommer fra Europa, da vi ønsker høj og stabil kvalitet i gummiet.

Gummikomponenter til produktionsanlæg

Vi udvikler og producerer gummikomponenter til leverandører af produktionsmaskiner til alle industrier – de færdigudviklede emner er skræddersyede til den enkelte produktion og virksomhed. Vi arbejder sammen om at finde den bedste løsning på de aktuelle udfordringer. Har du allerede en tegning på de gummiemner, du søger produceret, kan vi naturligvis også tilbyde hurtig produktion af dette, uanset ordrestørrelse. Egne produktionsfaciliteter i Ballerup sikrer stor fleksibilitet i produktionstilrettelæggelsen.

Indgår produktionsmaskinerne i fødevareproduktion, produceres i fødevaregodkendt gummi, og emnerne leveres typisk med et certifikat og datablad, der bekræfter at emnet er støbt i fødevaregodkendt gummikompound – spørg blot ved bestilling.
 

Kontakt os og hør nærmere

Vil du vide mere om produktion af gummikomponenter til produktionsmaskiner eller har du en tegning og ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 4466 9830 eller sende en email til info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os for en snak om mulighederne og samtidig få en rundvisning på vores fabrik.