GUMMI OG METALFORBINDELSER

Støbte gummi / metalforbindelser af solid kvalitet

Hos Gravlund Industrigummi A/S har vi stor ekspertise i at støbe gummi på metaldele. Ingen opgave er ens, og netop derfor har vi stor erfaring i forskellige vedhæftnings- og vulkaniseringsteknikker. Uanset hvilken gummi/metalforbindelse du ønsker, rådgiver vi om en kvalitetsløsning, som lever op til dine krav. Vi har gennem årene udviklet adskillige løsninger for virksomheder inden for blandt andet design, transport, industri, offshore og medico. 

Rådgivning til den rigtige løsning

Vi ved, hvor stor en rolle rådgivning spiller i processen. Derfor designer og udvikler vi løsninger i samarbejde med vores kunder, så slutproduktet opfylder alle krav. Du kan enten fremsende emner, hvorpå vi vulkaniserer gummi, eller vi kan stå for totalleverancer, hvor vi varetager al kontakt til metalleverandøren og leverer det færdige produkt til dig. Vi er meget fleksible, da vi har egen fabrik i Ballerup, hvor vi kan håndtere både små som store seriestørrelser.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du er på udkig efter en dygtig producent af gummi/metalforbindelser og forventer du  kompetent rådgivning, er vi de rette at kontakte.

Du er velkommen til at ringe på telefon 44 66 98 30 eller skrive på info@gravlund.dk, så finder vi den mest optimale løsning på din opgave.