GUMMIKOMPONENTER EFTER OPGAVE

Fleksibel producent af gummikomponenter

Mangler du en fleksibel producent af gummiemner til din virksomhed? Gravlund Industrigummi opbevarer tusindvis af kundernes egne støbeforme, hvilket giver stor fleksibilitet og kort leveringstid, idet vi hurtigt kan starte en produktion op. Vi sørger for vedligehold af støbeformene og opbevarer formene forsvarligt, hvilket giver kunderne høj, ensartet kvalitet. Formen tilhører dig som kunde og bliver selvfølgelig kun benyttet til dine ordrer.

Fleksibilitet og stabilitet i din produktion

Vi tilbyder tekniske specialløsninger i særlig tæt dialog, hvis du har brug for rådgivning i udviklingsfasen. Vores produktion foregår på vores fabrik i Ballerup, hvorved vi bevarer vi den absolutte kontrol over produktionen. Vi har derfor fuld kontrol over kvaliteten, og desuden kan vi hurtigt tilpasse produktionen, hvis specifikationerne eller ordrestørrelsen skulle ændre sig. Vi har stor ekspertise i at anbefale den rigtige gummikompound baseret på et godt netværk af gummiblanderier, som udelukkende kommer fra Europa, da vi ønsker høj og stabil kvalitet i gummiet.

Kontakt os for yderligere information

Har du lyst til at vide mere om vores produktion af gummikomponenter efter opgave, er du velkommen til at kontakte os på info@gravlund.dk eller telefon 4466 9830. Vores kunder er både store og små virksomheder i Danmark samt udlandet. Du er også velkommen til at besøge os for en snak om mulighederne og samtidig få en rundvisning på vores fabrik, som ligger i Ballerup tæt ved København.