GUMMIKOMPONENTER TIL MEDICO

Gummikomponenter til medicinalindustrien

Hos Gravlund Industrigummi A/S tilbyder vi blandt andet produktion af emner i biokompatibelt silikonegummi til medicinalindustrien. Vi producerer specialudviklede silikoneemner, som både kan kompressionsstøbes og sprøjtestøbes på vores egen fabrik i Ballerup. Dertil er det værd at nævne, at vi kan levere de biokompatible silikoner med datablad som indeholder testresultater, som opfylder ISO 10993 og USP Class VI. Vi leverer gerne Certificates of Conformity i forbindelse med ordrerne.

Sprøjtestøbning af topkvalitet

Gennem årene har vi oplevet en voksende efterspørgsel fra kunder inden for medicinalindustrien. Derfor har vi udvidet med sprøjtestøbningsfaciliteter, så vi bedre kan efterkomme de meget høje krav til kvaliteten og sikkerheden i denne branche. Sprøjtestøbning sikrer, at emnet støbes i et lukket system, hvor gummiet sprøjtes ind i en stålform under tryk. Dette medfører minimal kontakt til miljøet omkring formen, hvorved der holdes en ensartet kvalitet i de producerede emner. Sprøjtestøbning foregår endvidere adskilt fra vores industrielle produktion.

Vil du høre mere?

Hvad enten du har spørgsmål til vores produktion, hvilke muligheder vi tilbyder medicinalindustrien eller noget helt tredje, er du velkommen til at ringe til os på 44 66 98 30 eller skrive en mail på info@gravlund.dk.

 

Vi har stor ekspertise inden for området, og rådgiver dig gerne til den rigtige løsning.