GUMMIPAKNINGER

Gummipakninger efter specialmål

Hos Gravlund Industrigummi A/S kan vi hjælpe dig med alt inden for gummipakninger. Skal du have støbt en pakning, men er i tvivl om valg af materiale? Eller ønsker du en samarbejdspartner, som kan varetage alle ordrestørrelser? Uanset hvad du står over for, kan vi hjælpe dig. Vi støber alle former for pakninger, og rådgiver dig gerne om gummitypen. På den måde sikres det, at gummipakningen kan modstå det miljø, den indgår i. Alle vores gummiblandinger stammer udelukkende fra europæiske gummiblanderier og har du krav til certifikater, finder vi den rigtige gummiblanding til formålet.

Produktion på egen fabrik

Vi har gennem vores mange år i branchen oplevet en øget efterspørgsel efter danskproducerede specialemner. Vi tilbyder produktion på vores egen fabrik i Ballerup, hvor hurtig opstart og levering er i højsædet. Fleksibilitet og service er en selvfølge i vores virksomhed, og derfor er du garanteret en god oplevelse, når du samarbejder med os omkring produktion af gummipakninger.

Kontakt os i dag

Hvis du har brug for rådgivning omkring udformning og gummityper, eller ønsker du udfaldsprøver til godkendelse før produktion, kan vi finde den rette løsning til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi kan kontaktes på telefon 44 66 98 30 eller på info@gravlund.dk.