GUMMIPROFILER

Skal du bruge ekstruderede gummiprofiler?

Vi, hos Gravlund Industrigummi A/S er enedistributør i Skandinavien af ekstruderede gummiprofiler fra den hollandske producent TPP (Technische Profielen Produktie), som producerer profiler i europæisk topkvalitet. Vores profiler benyttes blandt andet i transportsektoren, maskin- og vindmølleindustrien samt til bygnings- og facadeløsninger. Der produceres altid i den gummitype, der passer til den enkelte opgave, og vi kan blandt andet tilbyde profiler i brandhæmmende gummi.

Teknisk og professionel rådgivning

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder altid får en god oplevelse, når de samarbejder med os. Derfor tilbyder vi teknisk rådgivning, og vi får altid fremstillet udfaldsprøver af profilet til godkendelse. Derudover er vores opstartsomkostninger lave, hvilket mange af vores nye kunder sætter pris på. Vi har endvidere udviklet værktøjer, der gør det muligt at vulkanisere færdige profiler sammen. Dette betyder bedre kvalitet og styrke, da alternativet ofte vil være limning. 

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 66 98 30 eller skrive en mail på info@gravlund.dk, hvis du ønsker gummiprofiler af høj kvalitet og styrke. Vi står ved din side gennem hele processen – lige fra idéen til det færdige produkt. 


Vi ser frem til at modtage din forespørgsel!