GUMMIPROPPER

Alt inden for gummipropper

Vi, hos Gravlund Industrigummi A/S kan hjælpe dig med produktion af gummipropper. Vores mange år i branchen har givet os en stærk ekspertise på området, hvilket betyder, at du altid er garanteret en løsning af ensartet, høj kvalitet. Propperne leveres i mange forskellige gummityper og dimensioner, med og uden huller, alt efter hvilke krav du har til produktet.

Fuld kontrol over produktionen

Da vi har egen produktion på vores fabrik i Ballerup, kan vi sikre fuld kontrol over produktionsprocessen og den leverede kvalitet. Dette betyder samtidig, at vi er en meget fleksibel samarbejdspartner med en hurtig reaktionsevne. Vi tilbyder rådgivning omkring blandt andet gummitype og farver, hvilket er baseret på vores store kendskab til vores kunders brancher. Desuden benytter vi udelukkende gummi fra europæiske gummileverandører. 

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du leder efter en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med produktion af gummiemner, er vi de rette at kontakte. Vi har gennem årene varetaget både store som små opgaver for vores kunder, og vi vil gøre alt for at hjælpe også dig.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 66 98 30 eller skrive på info@gravlund.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne hos os.