GUMMIVALSER, RULLER OG HJUL

Totalleverancer og Renoveringer

Søger du en leverandør til belægning af gummivalser, ruller eller hjul?  Har du behov for renovering af eksisterende produktionsdele, hvor kort leveringstid er afgørende for at undgå produktionsstop? 

Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med:
 

Gummibelægning på nye valser, ruller og hjul

Afdrejning af gammelt gummi samt belægning af nyt

Totalleverancer, hvor vi står for kontakten til metalleverandøren og efterfølgende gummibelægning
 

Vi stiller vores faglige indsigt til rådighed for dig igennem hele processen, eksempelvis med vejledning i forbindelse med valg af gummitype. Dette er en vigtig parameter for at opnå det bedste resultat, da de forskellige gummityper reagerer forskelligt på slitage, omgivende materialer, miljø o.lign. 

Lang erfaring med specialproduktioner

Hos Gravlund Industrigummi har vi 60 års erfaring med gummiproduktion og derfor stor ekspertise indenfor tekniske gummiløsninger.  Vi kan varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser.

Kontakt os og hør nærmere

Vil du høre mere om gummibelægning af gummivalser, ruller og hjul eller har du en anden opgave, hvor du måske har brug for støbning af gummikomponenter, er du velkommen til at kontakte os på telefon 4466 9830 eller sende en email til info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os for en snak om mulighederne og samtidig få en rundvisning på vores fabrik.