TEKNISKE SPECIALLØSNINGER

Eksperter i specialløsninger

Søger du en erfaren og kyndig sparringspartner til udvikling af prototyper? Hos Gravlund Industrigummi tilbyder vi at udføre specialopgaver i særlig tæt samarbejde med vores kunder. Det er især et tilbud, der henvender sig til kunder, som ønsker en erfaren sparringspartner i forbindelse med produktudvikling. I udviklingsprocessen har vi i samspil mulighed for at optimere gummiemnet med udgangspunkt i prototyper, og vi kan selvfølgelig også tilbyde at producere det færdigudviklede produkt.

Intern produktion og lang erfaring

En af vores store forcer i produktudviklingen er vores interne produktion i Ballerup ved København, der tillader os særdeles høj fleksibilitet. Optimal tilpasning af form, gummikompounds og produktionsmetoder kan ske ved at lave flere prototyper og udfaldsprøver. Således kan vi i samspil ændre emnets udformning og funktion. Vi har lang erfaring inden for området, hvorfor vi igennem hele processen er klar med kyndig rådgivning. Vores kunder spænder fra mindre produktionsvirksomheder til store internationale virksomheder. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud

Har du lyst til at høre mere om vores erfaring med udvikling af prototyper i tæt samarbejde med vores kunder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 4466 9830 eller sende en email til os på info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os for en snak om mulighederne og samtidig få en rundvisning på vores fabrik.