UDSTANSEDE GUMMIEMNER

Udstanset og skåret gummi efter specialmål

Søger du en erfaren og kompetent leverandør af udstansede og skårede gummiemner, gummipakninger og gummiplader? Hos Gravlund Industrigummi tilbyder vi gummipakninger og plader efter specialmål, og vi leverer både i cellegummi og i massiv gummiplade. Vi har lang erfaring med levering af tilpassede løsninger til både store og små virksomheder i dansk industri. 

Gummiemner tilpasset dine ønsker

Vores produkter udvikles efter dine ønsker og behov. Vi kan levere gummipakninger og gummiplader i både simple og komplicerede udformninger i alle ordrestørrelser. Har du en bestemt tegning, du gerne vil have produceret, eller har du blot en idé til et slutprodukt, kan vi være din sparringspartner i udviklingsfasen. Vi stiller vores erfaring og viden til rådighed både i forbindelse med valg af gummitype, metode til udstansning, skæring med mere. 

Vi leverer gummiruller og gummiplader i alle gummityper og tykkelser, og kan tilbyde kvaliteter, der er i overensstemmelse med eksempelvis EU1935/2004 (fødevaregodkendt/FDA) og EU2023/2006 for blot at nævne to af de mest efterspurgte – spørg blot ved bestilling.
 

Har du brug for yderligere information?

Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på produktion af udstansede eller skårede gummiemner efter dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon 4466 9830 eller sende en email til os på info@gravlund.dk. Vi samarbejder med både store og små industrikunder over hele landet.